Sportschool in Apeldoorn

Als sportschool in Apeldoorn heeft The Barbell Club 055 als hoofddoel de beste versie van jou naar boven te halen. Door middel van verantwoorde, gevarieerde, meetbare en functionele kracht- en conditietraining helpen wij jou je sportieve doelen te realiseren. Ongeacht je achtergrond of niveau, zullen wij een training leveren om jou fysiek uit te dagen en te prikkelen. Onze coaches staan gedurende de week voor jou klaar en zetten zich in om een plek te creëren waar jij je welkom voelt en waar plezier en geborgenheid heerst. Wil jij je gelijk aanmelden? Word dan hier lid.

Haal het beste uit jezelf tijdens deze lessen

Bij sportschool The Barbell Club in Apeldoorn bieden we drie verschillende lessen aan:

  • Barbell Hours

Of je pas beginnend bent of al jaren traint, Barbell Hour is voor iedereen geschikt. Tijdens Barbell Hour doe je krachttraining en daarna vaak nog een uitdagende work-out.

  • Buddy Work-Outs

Op de zaterdagen geven we Buddy Work-Outs. Deze les lijkt erg op Barbell Hour, maar dan in paren of kleine groepjes.

  • Open Gym

Wanneer je net even wat andere oefeningen wil doen dan tijdens de lessen is de Open Gym ideaal. Tijdens deze uren kun je zelfstandig aan de slag. Wel is er altijd een coach aanwezig voor de veiligheid en om jou eventueel te helpen.

  • Olympic Weightlifting

Tijdens deze techniek training leren we je alles bij van het trekken en het stoten (snatch en clean and jerk). Details en verbeteren van deze technieken staan centraal tijdens deze leerzame les.

Kijk hier naar de class schedule.

Wij helpen je jouw sportdoelen te bereiken 

Ons team bestaat uit zes gemotiveerde coaches. Tobias, Hanno, Peter, Remco, Vivian en Vincent zetten zich iedere dag in om jou te helpen met het behalen van je sportdoelen. Als sportschool in Apeldoorn willen we met een gezamenlijke passie voor sport anderen helpen en motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Met verschillende sport achtergronden van defensie tot Mixed Martial Arts en diverse teamsporten kan dit team in Apeldoorn jou op alle vlakken helpen. Wij letten op mobiliteit en willen je de oefeningen zo goed mogelijk laten uitvoeren om blessures zoveel mogelijk te voorkomen. Zo is onze fysiotherapeut Vincent maandelijks een uur beschikbaar om dit uit te leggen.

Meld je aan bij sportschool in Apeldoorn The Barbell Club 055

Bij The Barbell Club 055 staat de passie voor sporten bovenaan en doen wij er alles aan om jou te helpen met je sportieve doelen! Ben jij inmiddels enthousiast geworden en zou je graag eens willen ervaren hoe het is om te trainen bij sportschool The Barbell Club 055 in Apeldoorn? Meld je nu aan voor een proefles!