Tobias Krone // Head Coach

"Ik geniet volop van behaalde resultaten!"

Ruim vijftien jaar ben ik samen met Vivian, ik ben trotse vader van Louie en we wonen hartje centrum in mijn geboortestad Deventer. Vivian en ik zijn allebei fanatieke sporters en een jaar of tien geleden hebben we samen kracht- en conditietrainingen opgepakt.

Sport heeft mij altijd geboeid. Van voetbal en judo in mijn jeugd tot later Mixed Martial Arts. Nu ligt mijn focus vooral op krachttraining, en dan het liefst met een kettlebell. Met 1 zo’n gewicht kun je talloze oefeningen doen en dat heeft een groots effect.

Krachttraining in combinatie met conditietraining, is de beste manier om fit te blijven. Ongeacht je leeftijd, en precies dat vind ik leuk aan deze manier van sporten. Ik kan iedereen helpen – waar ik veel energie uit haal – en kan samen met leden grootse resultaten behalen.

In Deventer heb ik mijn eigen personal training studio. Ook daar begeleid ik mijn klanten naar de doelen die ze vooraf gesteld hebben. En ook hier geniet ik uiteraard volop van behaalde resultaten!

Door mijn opleidingen tot TOP A trainer en Mylogenics van Overload Worldwide, heb ik veel kennis over het menselijk lichaam. Iets waar mijn interesse ook ligt en waardoor ik leden of klanten goed kan voorzien van juist trainingsadvies in het geval van een blessure.

Hanno // Coach

"Er is niks mooiers om je passie te delen met anderen"

Mijn naam is Hanno, ik ben getrouwd met Mariëlle en ben de trotse vader van Pim en Guus. Een leven zonder sport en bewegen is voor mij moeilijk voor te stellen. Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik met sport bezig, altijd mijn en andermans grenzen opzoeken en deze proberen te verleggen. Ik hou van hard werken en niet goed is opnieuw.

Ook mijn roots liggen bij defensie, hier ben ik grootgebracht met kernwaarde als teamplayer, zorg voor degene naast je, doorzettingsvermogen, oog voor details en altijd voor 100% gaan.

Tijdens mijn sportieve reis via diverse sporten heeft het mij altijd enorm veel voldoening gebracht om anderen mee te nemen op deze reis. Van bergtochten tot hardloopwedstrijden tot survivalruns er is niks mooiers om je passie te delen met anderen. Om anderen iets te leren, beter te maken en bovenal plezier ergens in te laten beleven is een van de mooiste dingen die er zijn.

In mijn carrière bij defensie heb ik veel kennis opgedaan over het menselijk lichaam en hoe je deze onder alle omstandigheden gereedhoudt voor alle uitdagingen die je leven te bieden heeft. Zowel op fysiek vlak als op het mentale vlak sta ik klaar om je te motiveren, beter te maken en bovenal plezier te laten hebben.

Vivian // Coach

"Ik krijg energie van het lesgeven"

Hoi! Ik ben Vivian 🙂 Ik ben al een dikke vijftien jaar samen met Tobias en dat is inderdaad die fijne vent een paar blokken hierboven. Samen zijn we ouders van onze vrolijke Louie van 2,5.
Wanneer ik niet aan het sporten ben, ben ik grafisch ontwerper en daarnaast houd ik me bezig met fotografie, content creatie en een heleboel andere leuke dingen.

Ik ben jaren geleden behoorlijk verslingerd geraakt aan kracht- en conditietrainingen. Daarvoor deed ik alleen aan teamsporten; volleybal en voetbal heb ik lange tijd met plezier gedaan en het teamgevoel heb ik hierdoor leren waarderen. En ook al trainen we bij de Barbell Club voornamelijk individueel, het teamgevoel is er sterk aanwezig.

Anderen aanmoedigen gaat bij mij vanzelf en een workout met een buddy vind ik de leukste trainingsvorm. Vooral omdat er een strategie bij komt kijken die we samen moeten bespreken; hoe pakken we deze workout slim aan zodat we maximaal kunnen scoren?

Door mijn precisie en fanatisme eis ik van mezelf dat ik een oefening technisch goed uitvoer zodat ik daardoor mijn resultaten kan verbeteren. Anderen hierbij helpen vind ik heel leuk en een mooie uitdaging. Op vrijdagochtend geef ik les en hier en daar neem ik een les over op andere dagen. Achter de schermen schrijf ik de nieuwsbrieven, organiseer ik onze evenementen en verzorg ik de content voor de barbellclub.

Vincent // Coach

"Sporten is voor mij vanzelfsprekend"

Van jongs af aan heb ik altijd gesport, vooral atletiek en later ook capoeira en yoga. Laats zei een vriend van mij “op de één of andere manier eindig jij bij elke sport als trainer”. Dit heeft er voor gezorgd dat ik hier inmiddels aardig wat ervaring in heb opgebouwd. Sporten is voor mij iets vanzelfsprekends en een leven zonder kan ik mij ook echt niet voorstellen.
Het sporten zoals we bij de Barbellclub doen is eigenlijk een perfecte combinatie van de verschillende sporten die ik heb gedaan! Ook vanuit mijn werk als fysiotherapeut word ik erg blij van deze manier van bewegen!
Als fysiotherapeut kijk ik tijdens de trainingen naar houding en techniek en de juiste uitvoering daarvan. Hierdoor leer je op de juiste manier te bewegen en zorgen we voor minder kans op blessures. Mochten er toch klachten ontstaan dan heb ik altijd wat tips en trucks om deze aan te pakken. Je lichaam en daarmee ook je geest door middel van sporten fit maken en houden kan ik alleen maar aanmoedigen.
Vanuit mijn werk en mijn yoga verleden vind ik de mobility workout een hele mooie aanvulling op de barbell trainingen. Door te werken aan je mobiliteit kun je barbell technieken verbeteren en haal je nog meer uit je workouts.
Claudia // Coach

"Graag help ik je ontdekken dat kracht- en conditietraining ook bij jou past!"

Mijn naam is Claudia en ik vorm samen met Vincent en onze 3 kinderen (Finn, Lina en Julian) een gezellig, en soms ook hectisch huishouden. Al van jongs af aan ben ik bezig met sport. Zo ben ik begonnen met wedstrijdzwemmen, triatlons en inmiddels alweer 7 jaar groot liefhebber van kracht- en conditietrainingen. Je kunt gerust stellen dat het voor mij verslavend werkt, steeds wil ik mijn grenzen verleggen en nieuwe doelen behalen.

In mijn dagelijks leven ben ik Buurtregisseur in de gemeente Apeldoorn waarbij ik samen met bewoners, welzijnsorganisaties en andere maatschappelijke partners zoek naar oplossingen voor overlast- en leefbaarheidsproblemen. Het helpen bij het bereiken van elkaars doelen is in mijn werk belangrijk, maar ook in de sport vind ik dat een belangrijk onderdeel.

Sport en voeding is altijd al een passie van me geweest en sinds 2018 ben ik gediplomeerd Personal trainer en beheers ik ook het vak als gewicht en sportvoedingsconsulent.

Vanuit diezelfde passie vind ik het dan ook heerlijk om mensen te coachen en ze naar een hoger level te tillen op welk niveau dan ook. Ik vind het een mooie uitdaging om hier bij de Barbell Club ook een bijdrage aan te leveren.

Martin // Coach

"Een gezellige en stimulerende club met een fijne sfeer"

Hey, hallo! Leuk dat je door de coach profielen heen leest, dat is de laatste stap voor je aanmelding van een proefles of lidmaatschap, dus tot snel 😉

Ik ben getrouwd met Rensy, heb 2 fijne dochters en maak met onze trouwe viervoeter veel meters in de buitenlucht. Verder zijn uiteraard sporten en ook muziek een groot deel van mijn vrijetijdsbesteding.

Als ik voor mijn werk niet onderweg ben naar klanten of projecten, werk ik op kantoor of thuis. Veel zittend werk is dagelijkse kost voor mij dus actief bewegen is een belangrijk én essentieel onderdeel van mijn leven.

De veelzijdigheid van kracht- en conditietraining in combinatie met mijn passie voor bewegen en altijd maar progressie willen boeken kwam ik zo’n 5,5 jaar geleden binnen bij de The Barbell Club 055. Een gezellige en stimulerende club met een fijne sfeer om heerlijk een paar keer per week lekker te sporten. Al gauw werd het een verslaving om elke keer weer het beste uit jezelf te halen tijdens een workout. Dit wordt gestimuleerd door de coach en diversiteit van de groepsdynamiek welke hierin belangrijke en prettige elementen zijn om door te blijven gaan, uiteraard op je eigen niveau.

Mijn voorkeuren liggen bij de gymnastische en barbell elementen. Hierin kun je eindeloos variëren en blijven werken aan je kracht, techniek en uithoudingsvermogen.

Sinds mei ’23 sta ik naast ‘in’ de groep, ook als coach ‘voor’ de groep. Het is een fantastisch proces en geeft veel energie om een bijdrage te kunnen leveren in het motiveren van mensen en ze te helpen om elke keer weer dat stapje vooruitgang te boeken in conditie, techniek of gewicht.

Nou, dat was het wel! Wil je nog meer weten? Boek dan je (proef) les op dinsdagavond!

Tot snel!

Remco // Coach

"Mijn doel is om mensen te helpen om fitter en gezonder te worden"

Ik ben Remco, coach bij de Barbell Club.

Van jongs af aan ben ik al bezig met sport. Ik heb aan freerunnen gedaan, ik ski en snowboard, en ik heb marathons gelopen in de bergen. Ik vind het belangrijk om fit te blijven, het geeft me energie en helpt me om sterk in het leven te staan. Na een drukke dag of week is het ook heerlijk om even alles te geven.
In mijn dagelijks leven werk ik bij Grehamer & Company Invest. Deelnemingen in ons Private Equity Fonds ondersteun ik met hun IT vraagstukken.
Ik heb een grote passie voor trainen waarbij kracht, conditie, gewichtheffen en gymnastics gecombineerd woren. Ik vind het leuk om complexere technieken te beheersen en ik houd van de afwisseling in de trainingen.
Ik ben een energieke coach met oog voor detail. Ik heb veel ervaring in de manier van trainen zoals we dat bij de Barbell Club doen, maar ook in het begeleiden van topsporters. Ik leg duidelijke accenten in de les en ik begrijp de nadelen van de sport. Daarom probeer ik in mijn warming-up het lichaam net even een andere prikkel te geven.
Mijn doel is om mensen te helpen om fitter en gezonder te worden. Ik wil ze laten zien dat sporten bij de Barbell Club leuk en uitdagend kan zijn. Na een leuke, pittige, uitdagende workout tevreden de (rol)deur uit gaan 🙂
Mijn advies aan mensen die willen starten: begin nu. Dit is het enige moment van invloed. Start rustig en consistent, en bouw de intensiteit van je trainingen geleidelijk op.

Ik hoop je snel te zien bij ons in de club!

Peter // Coach

"..."

Peter is momenteel hartstikke druk met het schrijven van een leuke tekst over zichzelf. Binnenkort meer!