Rody van Mechelen // Head Coach

"Positiviteit en humor zijn mijn beste bondgenoten!"

Ik ben Rody van Mechelen en trotse vader van 2 dochters! Positiviteit en humor zijn mijn beste bondgenoten! Kritisch, scherp, inlevend en een no-nonsense attitude maken het geheel af! Sporten is van jongs af aan een way of life voor mij. Ontspanning door inspanning heeft mij in mijn leven heel veel gebracht. Niet alleen fysieke veranderingen maar ook enkele kernwaarden zoals doorzettingsvermogen, vasthoudendheid en streven naar perfectie!

Mijn roots liggen bij defensie, hier werd in diverse settingen in binnen- en buitenland keer op keer een beroep gedaan op mijn fysieke en mentale belastbaarheid, de wil om vooral door te zetten, altijd oog hebben voor details in snel veranderende situaties, kameraadschap en verbondenheid! Maar boven alles altijd proberen om het beste ervan te maken, plezier hebben in het geen je doet en dit alles ondersteund door een gezonde dosis humor. Deze periode in mijn leven heeft mij als mens en atleet gevormd tot wie ik nu ben.

Tobias Krone // Head Coach

"Ik geniet volop van behaalde resultaten!"

Twaalf jaar ben ik samen met Vivian en we wonen hartje centrum in mijn geboortestad Deventer. Allebei zijn we fanatieke sporters en een jaar of 5 geleden hebben we samen kracht- en conditietrainingen opgepakt.

Sport heeft mij altijd geboeid. Van voetbal en judo in mijn jeugd tot later Mixed Martial Arts. Nu ligt mijn focus vooral op krachttraining, en dan het liefst met een kettlebell. Met 1 zo’n gewicht kun je talloze oefeningen doen en dat heeft een groots effect.
Krachttraining in combinatie met conditietraining, is de beste manier om fit te blijven. Ongeacht je leeftijd, en precies dat vind ik leuk aan deze manier van sporten. Ik kan iedereen helpen – waar ik veel energie uit haal – en kan samen met leden grootse resultaten behalen.

In Deventer heb ik mijn eigen personal training studio. Ook daar begeleid ik mijn klanten naar de doelen die ze vooraf gesteld hebben. En ook hier geniet ik uiteraard volop van behaalde resultaten!

Door mijn opleidingen tot TOP A trainer en Mylogenics van Overload Worldwide, heb ik veel kennis over het menselijk lichaam. Iets waar mijn interesse ook ligt en waardoor ik leden of klanten goed kan voorzien van juist trainingsadvies in het geval van een blessure.

Hanno // Coach

"Er is niks mooiers om je passie te delen met anderen"

Mijn naam is Hanno, ik ben getrouwd met Mariëlle en ben de trotse vader van Pim. Een leven zonder sport en bewegen is voor mij moeilijk voor te stellen. Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik met sport bezig, altijd mijn en andermans grenzen opzoeken en deze proberen te verleggen. Ik hou van hard werken en niet goed is opnieuw.

Ook mijn roots liggen bij defensie, hier ben ik grootgebracht met kernwaarde als teamplayer, zorg voor degene naast je, doorzettingsvermogen, oog voor details en altijd voor 100% gaan.

Tijdens mijn sportieve reis via diverse sporten heeft het mij altijd enorm veel voldoening gebracht om anderen mee te nemen op deze reis. Van bergtochten tot hardloopwedstrijden tot survivalruns er is niks mooiers om je passie te delen met anderen. Om anderen iets te leren, beter te maken en bovenal plezier ergens in te laten beleven is een van de mooiste dingen die er zijn.

In mijn carrière bij defensie heb ik veel kennis opgedaan over het menselijk lichaam en hoe je deze onder alle omstandigheden gereedhoudt voor alle uitdagingen die je leven te bieden heeft. Zowel op fysiek vlak als op het mentale vlak sta ik klaar om je te motiveren, beter te maken en bovenal plezier te laten hebben.

Vivian // Coach

"Iedere keer weer vind ik het leuk om er te staan, en anderen te motiveren"

Ik ben Vivian, 33 jaar en ik ben al zo’n twaalf jaar samen met Tobias. Die fijne vent een paar blokken hierboven inderdaad.
In het dagelijks leven heb ik in tegenstelling tot (bijna alle) mannen níets te maken met defensie, of ook maar iets dat daarop lijkt. Ik ben grafisch ontwerper bij Studio Kern in Deventer.

Sinds een jaar of zeven ben ik behoorlijk verslingerd geraakt aan kracht- en conditietrainingen. Daarvoor deed ik alleen aan teamsporten; volleybal en voetbal heb ik jarenlang met plezier gedaan. Het waren dan ook de enige opties in het Brabantse dorp waar ik vandaan kom, maar soit. Het teamgevoel heb ik hierdoor leren waarderen. En ook al trainen we bij de Barbell Club voornamelijk individueel, binnen het groepsverband van twaalf personen is het teamgevoel ook erg aanwezig.

Anderen aanmoedigen gaat bij mij vanzelf, en in groepsverband een workout uitvoeren vind ik denk ik de leukste vorm van trainen. Vooral omdat er een strategie bij komt kijken; hoe pakken we dit slim aan?

Door mijn precisie eis ik van mezelf dat ik een oefening technisch goed uitvoer, zodat ik daardoor mijn resultaten kan verbeteren. Maar dat is mogelijk niet alleen precisie, ik gok ook een flinke dosis fanatisme. Anderen hierbij helpen vind ik heel leuk, en een mooie uitdaging. Dat ik inmiddels iedere woensdagavond en vrijdagochtend les geef bij de Barbell Club, had ik een paar jaar geleden niet gedacht. Maar iedere keer weer vind ik het leuk om er te staan en anderen te motiveren.