01. Barbell Hour

Tijdens Barbell Hour krijg je te maken met een kracht- of techniekonderdeel, gevolgd door een leuke en uitdagende workout. De workout zal iedere dag anders zijn en is voor elk niveau toegankelijk. Of je nu beginner bent, of je al jaren in het zweet weet te werken met deze manier van trainen; iedereen kan deelnemen aan deze les.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan.

02. Buddy Workout

De zaterdagen reserveren we voor Buddy Workouts, want samen sterk het weekend starten vinden wij een goed idee. Deze lessen verschillen qua inhoud niet heel veel van de Barbell Hour lessen, enkel ga je bij de zaterdagochtendvariant met een buddy of in kleine groepjes te werk.

De groep zal uit maximaal 16 personen bestaan.

03. Open Gym

De Barbell Hours bepalen voor het grootste gedeelte de invulling van ons lesrooster. Maar omdat je soms net even wat andere oefeningen wil trainen op momenten dat die niet in de lessen voorkomen, óf omdat je ergens extra focus op wil leggen, bieden we ‘Open Gym’ aan. Tijdens deze uren kun je geheel zelfstandig aan de slag. I.v.m. veiligheid zal er altijd een coach in de buurt zijn, ook om je eventueel op weg te helpen en te begeleiden.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan.

04. Olympic Weightlifting

Dit is het uur om je weightlifting skills te verbeteren. We nemen per les één of twee gewichthef-oefeningen door en focussen op techniek. Geen uitputtende workout maar lichte gewichten om beter te worden in het tillen van gewicht. Als je hier regelmatig aan deelneemt, zal je het effect ervan merken in de workouts op andere dagen.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan.

05. Gymnastic Clinic

Eén keer per maand nemen we op zondagochtend om 9u een technische gymnastic oefening door. Tot in detail. Denk aan de handstand push-up, de muscle-up, of draag zelf een oefening aan die je graag wilt leren. We helpen je graag de skills onder de knie te krijgen zodat je de oefeningen ook in een workout kan gaan toepassen.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan.

06. Mobility Training

Eén keer per maand kan je bij ons op zondagochtend om 9u lekker wakker worden tijdens een mobility training. Rek- en strekoefeningen die je mobiliteit vergroten en waarvan je een soepele tijger wordt.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan.