01. Barbell Hour

Tijdens Barbell Hour krijg je te maken met krachttraining, meestal gevolgd door een leuke en uitdagende work-out. De work-out zal iedere dag anders zijn en is voor elk niveau toegankelijk. Of je nu beginner bent, of je al jaren in het zweet weet te werken met deze manier van trainen; iedereen kan deelnemen aan deze les.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan.

02. Buddy Work-Out

De zaterdagen reserveren we voor Buddy Work-Outs, want samen sterk het weekend starten vinden wij een goed idee. Deze lessen verschillen qua inhoud niet heel veel van de Barbell Hour lessen, enkel ga je bij de zaterdagochtend variant met een partner of in kleine groepjes te werk.

De groep zal uit maximaal 16 personen bestaan.

03. Open Gym

De Barbell Hours bepalen voor het grootste gedeelte de invulling van ons lesrooster. Maar omdat je soms net even wat andere oefeningen wil trainen op momenten dat die niet in de lessen voorkomen, óf omdat je ergens extra focus op wil leggen, bieden we ‘Open Gym’ aan. Tijdens deze uren kun je geheel zelfstandig aan de slag. I.v.m. veiligheid zal er altijd een coach in de buurt zijn, ook om je eventueel op weg te helpen en te begeleiden.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan.